Латвийский PrivatBank оштрафовали за нарушение закона об отмывании денег — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Латвийский PrivatBank оштрафовали за нарушение закона об отмывании денег

Фондовый рынок
443
Компанія Garmin представила новий смарт-годинник Enduro, ключовою особливістю яких став значний час роботи без підзарядки. Крім того, гаджет в міцному корпусі із захистом від води обзавівся вбудованим модулем GPS і пристойним набором датчиків для моніторингу здоров’я власника.
Фішка Garmin Enduro – наявність вбудованого в захисне скло сонячного елемента живлення на додаток до штатного акумулятора. За запевненням виробника, автономність моделі при використанні в ясну погоду становить до 65 днів, в режимі максимальної продуктивності — до 300 годин, а при активації модуля GPS — до 80 годин.
Латвийский PrivatBank оштрафовали за нарушение закона об отмывании денег
Розумний годинник отримав круглий металевий корпус із захистом від води за стандартом 10ATM і оснащений 1,4-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 280х280 пікселів. Вага пристрою в сталевому корпусі становить 72 грами, в титановому — 58 грамів.
Новинка підтримує режим моніторингу якості сну і широкий набір функцій для відстеження стану здоров’я власника, вимірюючи частоту пульсу і дихання, а також рівень стресу і вмісту кисню в крові. Смарт-годинник сумісний з пристроями під управлінням iOS і Android.
Вартість Garmin Enduro в сталевому корпусі становить $800, в титановому — $900.
По материалам:
Інтерфакс-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас