У Ахметова объяснили продажу страховщика «АСКА» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Ахметова объяснили продажу страховщика «АСКА»

Фондовый рынок
1121
В Інтернеті з’явилися фото нового покоління популярного кросовера Nissan Qashqai. Як повідомляє AutoNews, кросовер перейшов на свіжу платформу Alliance CMF-C, яка має більше гнучкості в плані впровадження електричних технологій.
За інформацією видання, Qashqai скинув у вазі 60 кг і виріс в габаритах: +35 мм (4 425 мм) в довжині, +32 мм (1 838 мм) в ширині, +25 мм (1 635 мм) у висоті. Колісна база зросла на 20 мм (2 666 мм).
У багажному відділенні з’явилася надбавка в 74 літри (504 л), а в задньому ряді стало трохи просторіше. Збільшили і дверний отвір для задніх пасажирів, де двері тепер відчиняються на 90 градусів.

У салоні кросовер теж змінився, знайшов свіжі деталі дизайну, якість матеріалів стала трохи вищою. Більше шкіряної оббивки і вставок під дерево. З’явився тут і збільшений до 12,3 дюймів монітор по центру консолі.
На кермі тепер сенсорні клавіші, а проекційний дисплей виріс до 10,8 дюймів і пропонує більше інформації.
Інтерфейс працює на оновленому ПЗ NissanConnect останнього покоління і пропонує бездротове підключення Apple CarPlay і провідний Android Auto. Система здатна і роздавати Wi-Fi для 7 гаджетів. Власнику так само буде доступний додаток, через який можна відкривати/закривати автомобіль, контролювати звуковий сигнал, світло фар та інші фішки.
В Україні новинка з’явиться ближче до кінця цього року або на початку наступного. У пропозиції буде 11 кольорів кузова і 5 варіантів комбінації двох кольорів. Але тепер дизельних моторів не буде зовсім. У компанії відмовляються від них, віддаючи перевагу гібридним технологіям.
По материалам:
Фінансовий клуб
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас