В МВД готовят законопроекты об усилении ответственности за нарушения ПДД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В МВД готовят законопроекты об усилении ответственности за нарушения ПДД

Казна и Политика
1586
Мета України в рамках проекту «Велике будівництво» — створити такі пасажирські поїзди, щоб поїздка тривала 3−4 години.
Про це президент України Володимир Зеленський розповів на форумі «Україна 30».
За словами глави держави, з цією метою Крюківський вагонобудівний завод отримав держзамовлення і виготовляє нові пасажирські вагони.
«Сьогодні Крюківський завод має державне замовлення і виготовляє нові пасажирські вагони для залізниці. Крім цього, ми вдосконалюємо існуючі маршрути поїздів Інтерсіті і готуємо нові. Наша мета, щоб залізнична поїздка між містами займала в українців максимум 3−4 години», — сказав Зеленський.
Він також зазначив, що держава працює над вдосконаленням приміських поїздів.
Як заявляв міністр інфраструктури Владислав Криклій, «АТ Укрзалізниця» буде розділена на окремі компанії і переходитиме до державно-приватного партнерства.
Раніше глава «Укрзалізниці» Володимир Жмак повідомляв, що в 2021 році УЗ буде розділена на 4 компанії (вантажоперевезення, пасажирські перевезення, інфраструктура та виробництво), а непрофільні активи (медустанови, санаторії) будуть виставлені на продаж або передані в концесію.
Крім того, за його словами, УЗ планує інвестувати в оновлення рухомого складу компанії і залізничну інфраструктуру 25 млрд гривень.
Народний депутат, член парламентського комітету з питань транспорту та інфраструктури Оксана Савчук зазначала, що без підтримки з боку держави провести комплексне реформування «Укрзалізниці» нереально.
По материалам:
УНН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас