Энергоатом и Westinghouse договорились о достройке блоков Хмельницкой АЭС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Энергоатом и Westinghouse договорились о достройке блоков Хмельницкой АЭС

Фондовый рынок
742
Всім відомо, що найшвидший спосіб дістатися до пункту призначення — скористатися авіасполученням. Однак, багато людей прагнуть уникати цього способу, бажаючи заощадити.
Купуйте квитки в правильний час.
При пошуку авіаквитків слід пам’ятати, що система авіаквитків, як котирування на фондових біржах — може змінюватися кожні 15 хвилин. Через низький попит найбільш вдалим часом для пошуку квитків може бути пізня ніч, або ранній ранок. Квитки слід вибирати завчасно, десь приблизно за 3−4 місяці до подорожі.
Накопичуйте бонуси. У більшості авіакомпаній є система накопичення бонусів, миль, поінтів, балів, які згодом можна обміняти на вигідну знижку, або на квиток, непогано заощадивши при цьому. Так, наприклад, в компанії Air Canada існує програма лояльності Aeroplan, а в British Airways — Executive Club. Однак, щоб накопичити достатньо, варто користуватися послугами однієї і тієї ж авіакомпанії.
Віддавайте перевагу лоукостерам. Лоукостери — найбільш бюджетний варіант, адже компанія пропонує низьку ціну на квиток в результаті скорочення списку пасажирських послуг. Так, пасажиру буде не доступний ряд стандартних опцій, а саме: їжа під час перельоту, розваги на борту, страховка, перевезення багажу, і т.д.
Подорожуйте з пересадками. Такі подорожі не завжди достатньо зручні, проте це дуже хороший лайфхак, щоб непогано заощадити, під час якого навіть вдасться відвідати ще одну країну. Так ви, наприклад, можете не купувати відразу прямий рейс до пункту призначення, а пошукати інші варіанти, де час пересадки може бути навіть тривалістю близько доби. Однак, можна використовувати час з користю і подивитися місцеві визначні місця. Тому, якщо ви любитель подорожей, то подібний варіант буде дуже доречним.
OpenJaw – це незавершений круговий маршрут, коли пункти прильоту і вильоту не збігаються. Наприклад, прилітаєте з Києва до Берліна, а в Київ вилітаєте з Дрездена. Або вилітаєте з Києва до Берліна, а повертаєтесь з Берліна до Львова. Однак, якщо вирішите скористатися таким способом економії, то варто пам’ятати, що з аеропорту до пункту призначення доведеться добиратися наземним транспортом.
Квиток в обидва кінці. Найпоширеніший лайфхак — купувати відразу зворотний квиток. Така цінова політика пояснюється тим, що авіакомпанії прагнуть повністю укомплектувати рейс в обидва кінці відразу. Варто зауважити, що досить часто квиток в обидва кінці може коштувати дешевше, ніж в один.
Чартерні рейси – це нерегулярні перевезення, що здійснюються для конкретного замовника. Найчастіше послугами таких рейсів користуються різні туристичні фірми в «гарячий» сезон, щоб їхні клієнти могли заощадити на авіаперельоті. Зазвичай придбати квиток без путівки досить складно, проте можливо. В такому випадку у вас буде два варіанти: запитати безпосередньо в туристичному агентстві про напрямокя, який вас цікавить, скористатися спеціальним пошуковими сервісами на зразок Aviasales, які шукають чартерні рейси в тому числі.
Подорожуйте без ручної поклажі. Якщо вибирати дешеві рейси або лоукостери, то вам доведеться чимало переплатити за додатковий багаж, крім ручної поклажі. Зазвичай ручна поклажа варіюється в середньому від 5 до 10 кілограмів. Тому ви можете заздалегідь продумати ваш чемодан, уникнувши зайвих речей. Також, купуючи квиток навіть на прямий рейс або рейс державної авіакомпанії, додатковий багаж може бути не включений у вартість квитка, тому вам доведеться чимало переплатити за можливість взяти більше, ніж вміщує ручна поклажа.

Хочу отримати гроші на подорож 💸

По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас