Япония выделит $500 миллиардов на постковидное восстановление экономики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Япония выделит $500 миллиардов на постковидное восстановление экономики

Мир
294
Вівторок, 2 березня. Припущення Шмигаля, і підпис Зеленського.
Фіксовані річні ціни на газ. Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, річні контракти з фіксованими цінами на газ можуть з’явитися в Україні вже у другому кварталі 2021 року. За його словами, населення не повинно щомісяця відстежувати, як змінюються ціни на ринку газу.
Пільги для інвесторів. Верховна Рада проголосувала за законопроект, яким пропонується до 2035 року звільнити від оподаткування ввезення обладнання для окремих великих інвесторів. Введення податкових пільг для інвестиційних проектів стосується податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств та плати за землю.
Пенсійний калькулятор від ПФ. Пенсійний фонд розробив електронний сервіс, який дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії.
Япония выделит $500 миллиардов на постковидное восстановление экономики
Сервіс дозволяє самостійно внести інформацію про страховий стаж, набутий до 1 січня 2004 року (періоди трудової діяльності та інші періоди, які враховуються при призначенні пенсії).
Ліквідація податкової міліції не за горами. Президент України Володимир Зеленський підписав закон про терміни ліквідації податкової міліції. Нагадаємо, 29 січня 2021 року Верховна Рада прийняла в першому читанні і в цілому законопроект (№ 4090), згідно з яким податкова міліція має бути ліквідована в термін, що не перевищує шести місяців з дня набрання чинності Законом про створення Бюро економічної безпеки (БЕБ).
ПриватБанк змінив тарифи на обслуговування бізнесу. Державний ПриватБанк з 1 квітня 2021 року знижує тарифи для ФОП і юросіб на ті послуги, якими клієнти користуються найчастіше. Тарифний пакет можна буде самостійно змінити через «Приват24 для бізнесу».
На що звернути увагу при купівлі страховки від COVID-19. При купівлі поліса, серед іншого, варто звернути увагу на те, що він починає діяти не відразу, а через один-два тижні після придбання. Якщо клієнт захворіє раніше цього терміну, то компенсацію він не отримає.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас