Рынок коммерческих авто в Украине взлетел на фоне спада продаж новых машин: топ-10 брендов октября — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рынок коммерческих авто в Украине взлетел на фоне спада продаж новых машин: топ-10 брендов октября

Личные финансы
799
Лише в п’яти країнах світу наразі немає коронавірусних обмежень на в’їзд для іноземних туристів.
Про це йдеться в звіті Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) щодо обмежень у подорожах.
«П’ять дестинацій (2% від загальної кількості у світі) скасували всі пов’язані з COVID-19 обмеження (на в’їзд для туристів. – Ред.): Албанія, Домініканська Республіка, Коста-Рика, Північна Македонія і Танзанія», – повідомляється у документі.
Також зазначається, що 69 туристичних напрямків (32%) залишаються повністю закритими для іноземних подорожувальників, 38 з них – вже щонайменше 40 тижнів. Ще 73 (34%) закриті частково (тобто пускають лише певні категорії іноземців). А решта 70 (32%) вимагають негативні тести на COVID-19, деякі – у поєднанні із карантином після прибуття.
Очільник UNWTO Зураб Пололікашвілі підкреслив, що країнам варто потроху відновлювати туристичну галузь, оскільки обмеження лише частково вирішують проблему з пандемією і їх слід запроваджувати, спираючись на актуальні дані про захворюваність в інших державах.

Довідка Finance.ua:

  • Всім відомо, що найшвидший спосіб дістатися до пункту призначення — скористатися авіасполученням. Однак, багато людей прагнуть уникати цього способу, бажаючи заощадити.
  • Всесвітня організація охорони здоров’я вважає, що паспорти вакцинації від COVID-19 не повинні використовуватися для міжнародних поїздок. Оскільки поки що не відомо, якою мірою вакцини захищають людство від поширення коронавірусу.
  • Часткове послаблення карантину для подорожей за кордон може відбутися влітку 2021 року. Але точна дата повноцінного відкриття кордонів не відома.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників

По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас