Виртуальная банковская карта: преимущества и особенности — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виртуальная банковская карта: преимущества и особенности

Финтех и Карты
1649
Людина, яка купує річний поліс страхування, при настанні страхового випадку (хвороби або травми) отримує право на безкоштовну і позачергову медичну допомогу в рамках тих бюджетів і переліку послуг, які ним передбачені.
Від чого залежать бюджети, список послуг, рівень лікарень і клінік – від конкретного страховика, ціни поліса, а також віку і стану здоров’я людини. Чим ти молодший і здоровіший – тим дешевше обійдеться страховка.
Як правило, страховка гарантує стаціонарну (лікування в лікарні), амбулаторну (виклик лікаря додому), невідкладну (виїзд швидкої допомоги) допомогу, оплату і доставку ліків.
Покривати вартість лікування страховка може повністю або частково. Якщо застрахований захворів, йому потрібно зателефонувати в колл-центр страхової і пояснити суть проблеми. Оператор запропонує кілька клінік в найближчому районі, призначить лікаря і узгодить зручний час прийому.
Клієнту відмовлять в страхуванні, якщо він має:
  • інвалідність;
  • вроджені захворювання;
  • онкозахворювання;
  • цукровий діабет;
  • туберкульоз;
  • ВІЛ;
  • хронічну ниркову недостатність;
  • наркотичну або алкогольну залежність.
Залежно від конкретної страхової компанії «заборонений» список може змінюватися, але несуттєво.
Як у інших. У більшості країн існує обов’язкове медичне страхування, коли людину страхує держава або роботодавець, а вартість поліса стягується з держбюджету або його зарплати.
В Україні такого поки немає. Страхування здоров’я у нас – справа добровільна. І платити за це доведеться або самому, або за вас це зробить роботодавець, якщо вважатиме за потрібне.
Як оформляти. Для оформлення страховки знадобиться паспорт і ідентифікаційний код. Щоб підписати договір, доведеться заповнити декларацію про стан здоров’я.
Анкета, в якій потрібно детально відповісти на кілька запитань: вказати захворювання, якими хворів раніше, хронічні недуги і інвалідність, якщо такі є, і т.п. Консультанти рекомендують при цьому не обманювати, оскільки при першому ж страховому випадку обстеження покаже реальний стан пацієнта. Будь-яка вказана неправда може стати приводом для невиплати компенсації за лікування по страховці.

Туристичне страхування

По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас