В КГГА сообщили, сколько будет стоить ремонт моста Патона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В КГГА сообщили, сколько будет стоить ремонт моста Патона

Казна и Политика
1087
Компанія Strategy Analytics опублікувала звіт, який розкриває глибину проникнення елементів штучного інтелекту в сучасні смартфони. За даними компанії, понад 70% проданих в поточному році смартфонів будуть наділені тими чи іншими вбудованими опціями штучного інтелекту, пише toneto.net.
До елементів штучного інтелекту в смартфонах фахівці Strategy Analytics відносять спеціалізовані апаратні рішення або програмні засоби з можливістю машинного навчання. Це можуть бути як ШІ-співпроцесори або прискорювачі, подібно Apple Neural Engine або розподілене програмне середовище, таке як Qualcomm Neural Processing Engine (NPE). У будь-якому випадку мова йде про обробку даних на смартфоні з мінімальними пересилками в хмари або зовсім без зв’язку з віддаленими обчислювальними ресурсами.
Найбільш яскравими представниками ШІ-платформ на смартфонах фахівці називають голосових асистентів. Так, лідирує в цій сфері рішення Google Assistant, яке в 2021 році буде встановлено на 60% смартфонів. На другому місці за популярністю – віртуальний помічник Siri компанії Apple. В цілому голосові помічники будуть встановлені на 80% проданих в 2021 році смартфонів, а в 2025 році вони будуть присутні на 97% мобільних пристроїв.
По материалам:
Телеканал 24
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас