Автомобили Porsche смогут предсказывать поломки до того, как они произойдут — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобили Porsche смогут предсказывать поломки до того, как они произойдут

Технологии&Авто
362
США сподіваються, що Україні вдасться утримати ПриватБанк від виплат його колишнім власникам. Крім того, у США очікують, що Україна продовжить розслідувати обставини, які призвели до націоналізації ПриватБанку, зокрема, діяльність його колишнього співвласника Ігоря Коломойського.
Про це заявив американський дипломат, директор Інституту Маккейна і екс-спецпредставник Держдепартаменту США в Україні (2017−2019) Курт Волкер.
«Було очікування, що Україна зі свого боку зробить свою частину роботи, розслідуючи його кримінальну активність (Ігоря Коломойського. — Ред.) в Україні. Адже не секрет, що одне з питань, з яким він пов’язаний, – це ПриватБанк, з якого були фактично вкрадені мільярди доларів вкладників», — сказав Волкер під час відкритої дискусії в Києві 11 березня, відповідаючи на питання про очікування США щодо подальших кроків України після внесення Коломойського до списку санкцій.
Волкер підкреслив, що в колах американського політикуму, на його думку, є очікування, що ПриватБанк не виплачуватиме будь-які компенсації колишнім власникам.
Нагадаємо, США публічно визнали олігарха Ігоря Коломойського причетним до корупції та ввели обмежувальні заходи проти нього і його родини. Про це йдеться у заяві Держсекретаря США Ентоні Блінкена, опублікованій на сайті Держдепу.
По материалам:
4PDA
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас