Государственный Укргазбанк получил рекордную прибыль за всю историю деятельности — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Государственный Укргазбанк получил рекордную прибыль за всю историю деятельности

Фондовый рынок
488
У графстві Вест-Мідлендс (Велика Британія) оператор мобільного зв’язку West Midlands 5G спільно з транспортною адміністрацією Transport for West Midlands, оператором міського транспорту West Midlands Metro і британським постачальником цифрових інформаційно-розважальних рішень для рейкового транспорту GoMedia проводять експеримент з використання мобільного зв’язку стандарту 5G на мережі трамвая.
Широкосмуговий мобільний зв’язок дозволяє в реальному часі передавати в центр управління рухом інформацію з вбудованих камер відеоспостереження і дані моніторингу технічного стану рухомого складу.
Оператори отримують можливість ефективного регулювання перевезень залежно від зміни пасажиропотоку, в тому числі з урахуванням необхідності забезпечення соціального дистанціювання у зв’язку з пандемією COVID-19.
Пасажири трамвая можуть приймати на свої гаджети потокове відео і різноманітну інформацію.
Ще один напрямок використання мобільного зв’язку нового покоління розроблено у співпраці з королівським Національним інститутом сліпих.
Це технологія забезпечення транспортної доступності Transport Accessibility. Для її тестування вагон трамвая і кілька трамвайних зупинок оснащені відповідною телекомунікаційною апаратурою та інноваційним програмним рішенням. Точна і своєчасна інформація в необхідному для слабозорих пасажирів форматі по мережі стільникового зв’язку надходить на їхні абонентські пристрої, допомагаючи орієнтуватися на міській транспортній мережі.
Забезпечення транспортної доступності для пасажирів з вадами зору – одна з семи програм розробки нових продуктів і послуг для модернізації транспортного комплексу регіону на основі мобільного зв’язку стандарту 5G.
На їх реалізацію оператор West Midlands 5G спрямував 2,4 млн фунтів стерлінгів.
По материалам:
УБР
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас