НБУ объяснил рекордные объемы покупки валюты и причины укрепления гривны — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ объяснил рекордные объемы покупки валюты и причины укрепления гривны

Валюта
2020
Високий представник Європейського союзу у закордонних справах і політиці безпеки Жозеп Боррель оприлюднив оновлені напрямки удосконалення політики Євросоюзу в сфері регулювання міграції. За його словами, таких напрямків чотири.
Про це він заявив на прес-конференції після віртуальної зустрічі міністрів закордонних і внутрішніх справ ЄС, повідомляє сайт eeas.europa.eu.
За словами Боррелля, головні напрямки просування в питаннях міграційної політики країн ЄС можна викласти в чотирьох пунктах.
По-перше, члени ЄС не можуть розглядати політику міграції ізольовано від загальних партнерських відносин з країнами походження і транзиту, без участі яких неможливо вирішити будь-яку проблему в цій сфері.
Другий напрямок стосується широкого підходу до положень Пакту міграції ЄС, який передбачає заходи регулювання з одночасним досягненням прогресу в питаннях реадмісії. Цей принцип повинен стати частиною загальних відносин ЄС з країнами-партнерами.
Третє. Загальні питання регулювання міграції з третіми країнами і відповідні домовленості мають містити положення про шляхи легальної міграції.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас