Маск продал акций Tesla еще на 690 миллионов долларов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск продал акций Tesla еще на 690 миллионов долларов

Фондовый рынок
363
Як пише The Telegraph, автори дослідження, опублікованого на Expensivity.com, намагалися з’ясувати ціну задовільного життя і як вона змінюється залежно від того, де людина живе.
Деякі висновки дослідження не викликають подиву. Наприклад, цілком очевидно, що чим більш розвинена країна, тим більше потрібно для комфортного існування в ній. Втім, деякі результати все ж таки інтригують.
Дослідження об’єднує дані про силу національних валют, розраховану на основі «паритету купівельної спроможності», з вартістю життя в різних країнах. Таким чином, був складений рейтинг країн за «вартістю щастя».
Що це означає? Розраховані цифри говорять не про щорічний дохід, необхідний для того, щоб почуватися щасливим в тій чи іншій країні. Йдеться про «задоволення», тобто кількість грошей, необхідну для досягнення максимально доступної якості життя. І після цієї позначки гроші більше не можуть зробити людину щасливішою. Потрібно щось інше.
Де в рейтингу Україна? З цієї точки зору Україна виявилася місцем, де «щастя» коштує найменше серед країн Європи. Потрібно всього 11 301 долар на рік. У рейтингу ж ключових міст США, Великобританії та Європи за цим показником Київ опинився на 113 місці. Таким чином, українська столиця в окресленому регіоні має найменшу вартість щастя. Для порівняння, в Мінську знадобиться 12 252 долари, а в Кишиневі – 15 639 доларів.
Де щастя коштує найдорожче:
  • у світі найвищий цінник на Бермудських островах. Розрахунки показали, що для щастя тут потрібно заробляти 143 933 долари на рік;
  • на другому місці опинилася Австралія, де знадобиться 135 321 долар;
  • в Ізраїлі, який розмістився на третьому місці в світі за дорожнечею щастя, ця сума досягає 130 457 доларів;
  • четверте місце в світі і перше в Європі займає Швейцарія. Тут щастя обійдеться в 128 969 доларів на рік.
А ось найдешевше в світі щастя можна знайти в Суринамі. У колишній колонії Нідерландів в Південній Америці потрібно лише 6799 доларів на рік, щоб досягти точки фінансового задоволення. Разом з тим, опитування в країні показало, що в середньому жителі Суринаму заробляють 5500 доларів на рік.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас