Межбанк: почему интрига сохраняется и чего ждать от курса доллара сегодня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Межбанк: почему интрига сохраняется и чего ждать от курса доллара сегодня

Валюта
908
Вищий антикорупційний суд (ВАСК) обрав запобіжний захід у вигляді застави для колишньої працівниці ПриватБанку. Її підозрюють в причетності до виведення 8,2 млрд гривень з банку перед націоналізацією.
Про це повідомляє прес-служба ВАСК.
«Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосувала до колишньої працівниці одного із найбільших націоналізованих українських банків запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 2 млн 744 тисяч 430 гривень», — йдеться у повідомленні.
До 25 травня на неї також поклали додаткові зобов’язання, серед яких заборона виїжджати за межі Дніпропетровської області без дозволу та заборона на контакти з іншими підозрюваними у справі.
Її підозрюють в пособництві при розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненій в особливо великому розмірі та у змові (ч.2 ст. 27 ч.5. ст. 191 ККУ).

Довідка Finance.ua:

  • Раніше ексзаступнику голови «ПриватБанку» вручили підозру у зловживаннях після його спроби втекти до Відня. Пізніше Національне антикорупційне бюро (НАБУ) повідомило про підозру колишньому голові правління Приватбанку Олександру Дубілету.
  • Вищий антикорупційний суд наклав арешт на частину майна колишнього заступника голови правління Приватбанку Володимира Яценка, який вийшов з СІЗО після внесення застави в розмірі 52 млн гривень.
  • Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова санкціонувала ще три підозри колишнім посадовим особам ПриватБанку.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас