Венедіктова санкціонувала ще три підозри у справі ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венедіктова санкціонувала ще три підозри у справі ПриватБанку

Казна та Політика
633
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова санкціонувала ще три підозри колишнім посадовим особам ПриватБанку.
Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Генпрокурорка уточнила, що йдеться про розтрату коштів перед націоналізацією фінустанови.
“Взяла на себе відповідальність санкціонувати ще 3 підозри колишнім посадовим особам ПриватБанку. 8 мільярдів гривень – саме такий розмір збитків завдало керівництво тоді ще недержавного ПриватБанку”, – йдеться в повідомленні Венедіктової.
Генпрокурорка пояснила, що у слідства є всі необхідні докази: від підписання документів заднім числом до внесення фіктивних даних в бухгалтерську документацію.
Нагадаємо, що в лютому Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру топчиновникам ПриватБанку.
Йдеться про колишнього голову правління банку Олександра Дубілета; колишнього першого заступника голови правління Володимира Яценка; колишню керівницю одного з підрозділів фінустанови, яка одночасно обіймала посаду першого заступника голови правління в пов’язаній з банком страховій компанії, Олену Бичихіну.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас