Госбанки не требуют докапитализации — НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Госбанки не требуют докапитализации — НБУ

Казна и Политика
167
За заявою інвестиційної компанії Hillhouse Capital, у неї є офіси в Гонконзі, Пекіні та Сінгапурі. Брендом Philips вона буде користуватися протягом 15 років, продаючи кухонну, кавову та іншу побутову техніку, а також одяг, повідомляє Gadgets 360.
«Я радий, що в Hillhouse Capital ми знайшли новий будинок для бізнесу побутової техніки, щоб ще більше зміцнити своє лідерство на ринку, сильний бренд і низку інновацій», — заявив генеральний директор Philips Франс ван Хаутен.
Голландська компанія Philips починала свою діяльність понад 100 років тому як компанія, що займається освітлювальним обладнанням. Але в останні роки відбулися серйозні зміни, і бізнес переорієнтувався на область віддаленої охорони здоров’я.
Про намір продати напрямок побутової техніки компанія заявляла ще в січні 2020 року, плануючи провести операцію протягом півтора року. За інформацією компанії, крім вартості продажу напрямку, Philips буде отримувати щорічні платежі від оренди торгової марки, і в цілому сума угоди складе € 4,4 млрд.
Незважаючи на продаж, головний офіс компанії з виробництва побутової техніки залишиться в Голландії.
«Ми з нетерпінням чекаємо на об’єднання зусиль з Philips для виходу на нові ринки і використання нових можливостей зростання в усьому світі», — сказав Лей Чжан, засновник і виконавчий директор Hillhouse Capital.
«Ми згодні з місією Philips — пропонувати високоякісні продукти для підтримки здорового і повноцінного способу життя споживачів у всьому світі».
По материалам:
Фінансовий клуб
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас