Как изменились ставки по кредитам и депозитам - Данилишин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Как изменились ставки по кредитам и депозитам - Данилишин

Кредит&Депозит
941
Пандемія коронавірусу радикально змінила наш спосіб життя, і тепер маски для обличчя стали невід’ємною частиною повсякденного життя. Вакцинація вже проводиться по всьому світу і країни сподіваються зменшити обмеження. Але захисну маску для обличчя, ймовірно, ми ще довго не зможемо зняти у громадському місці.
У квітні минулого року глобальний ігровий гігант Razer переробив деякі зі своїх виробничих ліній для виробництва масок і пожертвував близько $ 1 млн органам охорони здоров’я по всьому світу. Він також пожертвував прибуток від продажу своїх плакатів «Залишайся вдома і грай» на підтримку боротьби з COVID-19. Але після цього Razer вирішила зробити ще один крок вперед. Цього року вона показала концептуальну захисну маску проти COVID-19 – Project Hazel.
Как изменились ставки по кредитам и депозитам - Данилишин
Це високотехнологічна маска Razer з прозорою частиною, що дозволяє людям бачити ваш рот, а також з вбудованим мікрофоном і динаміком, які можуть посилити ваш голос. Маска також має активну вентиляцію, яка так само ефективна, як медична маска N95, і підсвічування RGB.
Спочатку це була висококласна концепція, але генеральний директор Razer Мін-Лян Тан сказав Yahoo Finance, що тепер компанія повністю інвестує у виробництво цих масок.
Компанія довго думала, чи будуть потрібні такі аксесуари після розгортання вакцинації у світі. Але, знаючи, що щеплення не дає 100% гарантії і досі існує фактор ризику хвороби, навіть вакцинованим людям варто бути обережними.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас