Электрический кроссовер Subaru Solterra представлен официально (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Электрический кроссовер Subaru Solterra представлен официально (фото)

Технологии&Авто
887
ПроКредит Банк запрошує всіх скористатися банківськими послугами у нових сучасних зонах самообслуговування з 10.00 до 22.00 протягом 7 днів на тиждень у ТРЦ. м.Київ: Blockbustermall, Skymall, Aladdin, Retroville.
В зонах самообслуговування ПроКредит Банку клієнт зможе скористатися наступними послугами:
1.Отримати онлайн відео консультацію з питань банківського обслуговування (з 11.00 до 19.00).
2.Отримати банківську платіжну картку або довідку.
3.Поповнити рахунки клієнтів АТ ПроКредит Банк в національній та іноземній валюті.
4.Отримати готівку в національній валюті.
На відміну від традиційних банківських відділень, тут немає персоналу. Однак у поточних та потенційних клієнтів є можливість поспілкуватися з консультантами у режимі реального часу за допомогою відео зв’язку з 11:00 до 19:00.
Всі інші послуги (здійснення переказів, обмін валюти, відкриття депозитних рахунків, блокування картки, зміна лімітів та ін.) клієнт може здійснити/отримати 24/7 за допомогою мобільного додатку.
Впровадження інновацій та сучасних технологій є невід’ємною частиною бізнес-моделі ПроКредит Банку, українського підрозділу міжнародної банківської групи ПроКредит. Ми інтенсивно імплементуємо програми діджиталізації та постійно вдосконалюємо платформу інтернет-банкінгу, враховуючи потреби бізнесу та приватних осіб.
В реалізації проєкту зі сторони технологічних рішень ПроКредит Банк співпрацював з компанією Реноме-Смарт. Компанія – Інтегратор рішень для фінансового та банківського сектору з 30-тирічним досвідом роботи.
Ми продовжуємо розвиватись і рости у всіх сферах бізнесу, на яких сфокусовані та заохочуємо своїх клієнтів до переходу на цифрові технології.
По материалам:
3dnews.ru
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас