YouTube сделает счетчик «дизлайков» невидимым для пользователей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube сделает счетчик «дизлайков» невидимым для пользователей

Технологии&Авто
651
Укрзалізниця планує з 1 червня 2021 року збільшити на 10% тарифні ставки та посадові оклади залізничникам. Другий етап підвищення заробітних плат відбудеться вже з 1 жовтня цього року.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Кого зачепить підвищення. Обидва підвищення будуть застосовані до працівників компанії, посадові оклади яких наразі менше 30 тис. грн.
«Ми усвідомлюємо свою відповідальність за сталу роботу компанії. Саме тому було прийняте рішення підвищити заробітну плату залізничникам, які мали найнижчу оплату та були найменш захищеними. Ми даємо сигнал нашим працівникам, що з величезною повагою ставимося до їх важкої щоденної роботи. Нині головна мета керівництва Укрзалізниці — знайти розумний баланс, при якому зможемо поліпшити життя залізничників та керувати компанією таким чином, щоб досягати якомога вищих фінансових результатів», — наголосив в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.
Крім того, керівник компанії висловив сподівання, що зі свого боку профспілки підтримуватимуть політику АТ «Укрзалізниця» й допоможуть спільно відстоювати перед відповідними державними органами влади особливо гострі питання. Серед них:
  • уніфікація тарифів на вантажні перевезення,
  • звільнення від сплати податку на землю залізничного транспорту, акцизного податку на дизельне пальне,
  • зменшення сплати дивідендів у державний бюджет тощо.

Довідка Finance.ua:

  • АТ «Укрзалізниця» з 15 квітня має намір відновити п’ятиденний робочий тиждень для всіх залізничників.
  • Укрзалізниця планує призначити не менше 30 поїздів у найпопулярніших напрямах. Наразі триває активна робота з підготовки рухомого складу, інфраструктури, вживаються організаційні заходи для забезпечення українців залізничними перевезеннями влітку.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

По материалам:
Процес
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас