Вопрос с еврономерами решен, больше никаких отсрочек не будет - Гетманцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вопрос с еврономерами решен, больше никаких отсрочек не будет - Гетманцев

Казна и Политика
612
Азовський судноремонтний завод (ТОВ «СРЗ»), розташований в Маріуполі, повертають в державну власність.
Єдиний судноремонтний завод на українській частині Азовського моря простоює майже два місяці і зараз на межі закриття, повідомляє «Дом».
Проблеми на підприємстві почалися кілька років тому, але в лютому цього року ситуація ускладнилася. Працівники, які не отримували зарплату, виходили на акції протесту на вулиці Маріуполя, перекривали дороги. Було розпочато процес банкрутства підприємства, яке понад 15 років перебувало в руках приватних осіб. З 2010 року ним керує ТОВ «Керуюча компанія «Маріупольська інвестиційна група».
З 1 лютого в цехах і доках заводу припинили ремонт суден і машинобудівного устаткування, люди пішли на дві третини зарплати.
Начальник транспортного цеху Микола Єгоров працює на підприємстві понад 40 років. За його словами, така ситуація тут вперше, завод майже паралізований.
«Робота в цехах зупинена, причали порожні, працівники сидять вдома», — зазначив він.
1 лютого капітан Маріупольського морського порту своїм розпорядженням заборонив швартувати судна до причалів заводу. Рішення прийнято у зв’язку із закінченням терміну дії дозволів регістра судноплавства України.
По материалам:
НВ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас