Более 100 тысяч гектаров земли сменили владельцев за время работы рынка в Украине - Лещенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Более 100 тысяч гектаров земли сменили владельцев за время работы рынка в Украине - Лещенко

Аграрный рынок
293
Голова Національного банку України (НБУ) Кирило Шевченко назвав пріоритетом захист націоналізації ПриватБанку і повернення коштів збанкрутілих банків у відповідь на інформацію в ЗМІ про розслідування правопорушень, які, за припущеннями, скоєні головою НБУ і його заступниками.
Про це він написав він у Facebook.
«Хочу підкреслити: для мене як голови НБУ (я впевнений, як і для всіх попередніх керівників регулятора) безумовний пріоритет постійний — захист інтересів держави, забезпечення фінстабільності, захист націоналізації ПриватБанку і повернення коштів збанкрутілих банків», — написав він.
Він додав, що спільно з командою НБУ він продовжить вживати всіх необхідних заходів для успішної реалізації цих завдань.
Як повідомляє повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на Державне бюро розслідувань (ДБР), зараз триває слідство стосовно голови НБУ, його першого заступника і одного з трьох заступників голови.
«Слідчі органи ДБР, крім іншого, здійснюють досудове розслідування кримінальних правопорушень, вчинених головою НБУ, його першим заступником та заступником. В рамках кримінальних проваджень наразі слідчі Катерину Рожкову про підозру не повідомляли», — цитує ЗМІ відповідь ДБР на свій запит.
Водночас ініціатора розслідування та імена осіб, стосовно яких воно проводиться, в ДБР не називають.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас