Цены на жилье в новостройках столицы в октябре (инфографика) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цены на жилье в новостройках столицы в октябре (инфографика)

Недвижимость
2228
Незважаючи на традиційне для України затишшя після новорічних свят, локдаун у січні і локдаун у середині березня, вакансії в Україні практично по всіх категоріях показують позитивну динаміку. У деяких професійних сферах зростання кількості вакансій, порівняно з минулорічними показниками, склало 70-80%.
Про це свідчить аналітика grc.ua.
Кого шукають:
  • менеджерів відділу продажів (18,5% від загального числа всіх вакансій),
  • IT- та телеком-фахівців (позитивна динаміка категорії, порівняно з першим кварталом 2020 року, склала 71%),
  • експертів банківської справи (+79% за кількістю вакансій і +11% за кількістю резюме, порівняно з першим кварталом 2020 року);
  • п’ятірку лідерів за кількістю вакансій закривають маркетинг (5,5% від усього ринку праці) та медицина (роботодавці потребують працівників усіх рівнів: від санітарів до лікарів вузької спеціалізації і менеджерів-управлінців медичними установами. Зростання кількості вакансій у категорії «Медицина» +63%, при цьому кількість охочих працювати в цій сфері стала менше на 8%, порівняно з аналогічним періодом 2020 року).
Цены на жилье в новостройках столицы в октябре (инфографика)
Хто шукає:
  • найбільше резюме від менеджерів відділу продажів (13,4% від усіх резюме), IT- та телеком-фахівців (9%) і в категорії «Початок кар’єри» (12,5%);
  • найменше резюме від державних чиновників (0,6%), страхових агентів (0,1%), експертів з інсталяцій (усього 0,2% резюме від інженерів, монтажників, технічних працівників категорії) і співробітників сфери консалтингу (0,6%).
Цены на жилье в новостройках столицы в октябре (инфографика)
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас