Импорт э/э из Беларуси 8 ноября может увеличиться до 400 МВт-ч, составив около 2% среднесуточного потребления — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Импорт э/э из Беларуси 8 ноября может увеличиться до 400 МВт-ч, составив около 2% среднесуточного потребления

Энергетика
199
За 1-й квартал 2021 року Укргазбанк уклав 1 тисячу кредитних угод з клієнтами малого та середнього бізнесу на суму 1,4 млрд грн. Наразі кредитний портфель банку вже сягнув 8 млрд грн.
Загалом вже понад 4000 підприємців сегменту МСБ отримали кредити від Укргазбанку. Недарма ми абсолютні рекордсмени за кількістю нагород у рейтингу «Лідери фінансування суб’єктів МСБ» за версією журналу «Бізнес».
Таке стрімке нарощення портфелю відбувається завдяки активній участі Банку у держпрограмі «Доступні кредити 5-7-9%» та новим програмам кредитування бізнесу. Наразі портфель наших доступних кредитів становить 2 млрд грн, де понад 1,2 млрд грн – кредити на інвестиційні цілі.
До речі, більша половина нашого кредитного портфелю – це ЕКО-кредити. А все тому, що для тих клієнтів, котрі обрали екологічний та відповідальний підхід для ведення своєї підприємницької діяльності, УКРГАЗБАНК як екобанк №1 в країні має спеціальні пропозиції – еконадбавки до депозитів та знижені ставки за кредитами тощо.
Укргазбанк також надає можливість дистанційного відкриття поточних рахунків для фізичних осіб-підприємців. Відкрити рахунок можна буквально за декілька хвилин.
По материалам:
Інтерфакс-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас