Новые ремонты автодорог в Украине будут только капитальными – Кубраков — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новые ремонты автодорог в Украине будут только капитальными – Кубраков

Казна и Политика
596
Турецькі лоукостери Pegasus Airlines і AnadoluJet, який є структурою Turkish Airlines, влаштували цінову війну на маршруті Київ-Анкара, через що ціни на авіаквитки знизилися.
Про це повідомляє avianews.
У квітні і травні Pegasus Airlines продавав квитки з України до столиці Туреччини за 44 долари в обидвв кінці. У червні переліт цією авіакомпанією обійдеться в 79 доларів.
Найдешевші квитки включають перевезення тільки ручної поклажі. Pegasus Airlines обмежує габарити валізи — вони не повинні перевищувати 55×40×20 см, при цьому вага може бути будь-якою.
Найдешевші квитки на рейси AnadoluJet на квітень і травень — 62 долари в обидва кінці. Перельоти в червні обійдуться в 96 доларів за квиток туди-назад.
Пасажири AnadoluJet можуть перевозити 8 кг ручної поклажі в салоні і 20 кг в багажі. У польоті пасажири отримують легке харчування.
У повідомленні вказується, що перед купівлею авіаквитків пасажирам слід враховувати, що в вартість поїздки необхідно закладати туристичну страховку, а Туреччині, яка покриває лікування в тому числі від COVID-19, і здачу двох ПЛР-тестів (один для в’їзду в Туреччину, другий — по поверненні в Україну).
«Ціна одного ПЛР-тесту — близько 1000 грн. Аналіз по поверненні в Україну можна не здавати, проте тоді необхідно пройти 14-денну самоізоляцію», — заявляють у виданні.
По материалам:
Інтерфакс-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас