Верховную Раду отремонтируют за 42 млн грн: поставят столы ручной работы — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верховную Раду отремонтируют за 42 млн грн: поставят столы ручной работы

Казна и Политика
276
Майже через п’ять років після випуску своєї першої моделі у лінійці кросоверів Skoda представила оновлену версію Kodiaq. Автовиробник зробив його дизайн ще більш виразним, удосконаливши також аеродинаміку автомобіля.
Тепер він стандартно оснащуватиметься Full LED оптикою та опціонально – матричними фарами і ергономічними вентильованими сидіннями. В Україні автомобіль пропонуватиметься у комплектаціях Ambition, Style, L&K та SPORTLINE, він буде доступний для замовлення з липня 2021 року.
Автомобіль отримав ефектну передню частину «хижака» з більш вертикальною решіткою радіатора. Фари стали тоншими, ніж раніше, й у поєднанні з розташованими нижче світлодіодними ліхтарями (для топових комплектацій – у вигляді окремого світлодіодного модуля) створюють новий впізнаваний світловий силует.
Верховную Раду отремонтируют за 42 млн грн: поставят столы ручной работы
Skoda Kodiaq оснащується світлодіодними фарами, але вперше до комплектації L&K увійдуть Full LED матричні фари, що також будуть доступні у якості опції для решти комплектацій. Нові легкосплавні диски у розмірі до 20 дюймів ще більше посилюють динамічний і вражаючий вигляд автомобіля.
По материалам:
Обозреватель
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас