У нас есть целый план по повышению пенсий на 2022 год – Лазебная — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У нас есть целый план по повышению пенсий на 2022 год – Лазебная

Казна и Политика
3478
Північний апеляційний госпсуд Києва переніс розгляд апеляцій ПриватБанку у справі Нікопольського заводу феросплавів на 27 квітня цього року.
Про це повідомляє пресслужба банку.
22 січня 2021 року суд визнав припиненими всі зобов’язання підконтрольного Ігорю Коломойському Нікопольського заводу феросплавів, які стосуються кредитного договору на суму $ 14 млн.
Цю кредитну лінію банк надав НЗФ 2 лютого 2009 року з терміном повернення кредиту до 1 лютого 2010 року. Вона ж згадана в позові ПриватБанку до колишніх власників у США.
Нагадаємо, підконтрольний Ігорю Коломойському Нікопольський завод феросплавів (НЗФ) подав до ПриватБанку в Господарський суд Києва 37 паралельних позовів, які були об’єднані в 6 виробництв.
Предметом цих позовів є старі кредитні договори, які фігурують в позовах ПриватБанку в суди штату Делавер і Мін’юсту США в Окружний суд Південного округу Флориди. Позивачі звинувачують колишніх власників у відмиванні сотень мільйонів доларів, виведених з ПриватБанку. Загальна сума фінансових претензій ПриватБанку до колишніх власників в закордонних юрисдикціях досягає $10 млрд.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас