Нацфонду исследований с начала года направили на гранты 600 миллионов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацфонду исследований с начала года направили на гранты 600 миллионов

Казна и Политика
178
Американський банк JPMorgan Chase & Co. (SPB: JPM) має намір виділити $ 2,5 трлн у найближче десятиліття на підтримку ініціатив у сфері боротьби зі зміною клімату та забезпечення сталого розвитку.
У тому числі близько $ 1 трлн буде направлено на проєкти, що стимулюють використання екологічно чистих джерел енергії, таких як вітер і сонце, йдеться в повідомленні JPMorgan.
Крім того, банк планує фінансувати транзакції, які сприяють соціально-економічному розвитку в країнах, що розвиваються, а також ініціативи, що сприяють економічній інтеграції населення на розвинених ринках, у тому числі в області доступного житла та охорони здоров’я.
«Зміна клімату і нерівність є двома найважливішими проблемами нашого часу, і ці зусилля будуть сприяти забезпеченню сталого економічного розвитку, який стане запорукою екологізації планети і найважливіших інвестицій в підтримку недостатньо забезпечених громад», — заявив головний виконавчий директор JPMorgan Джеймі Даймон.
Він звернувся до компаній, урядів і політичних діячів із закликом підтримати ініціативи, які дозволять забезпечити перехід до низьковуглецевої економіки.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас