Украинцы получили платежки за отопление с неожиданными суммами: кому придется доплатить — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Украинцы получили платежки за отопление с неожиданными суммами: кому придется доплатить

Личные финансы
33264
Компанія Apple заявила, що рішення не комплектувати iPhone 12 адаптерами живлення дасть змогу заощадити 861 000 тонн міді, цинку та олова.
Про це повідомляє Engadget.
Менша компактна упаковка також забезпечить компанії швидку доставку. За інформацією Apple, транспортні піддони перевозитимуть на 70% більше коробок із iPhone 12.
Компанія оголосила про це у звіті про екологічний прогрес. Торік Apple зменшила викиди СО2 до 22,6 млн із 25,1 млн тонн у 2019 році. Технологічний гігант також зменшив споживання енергії на 13,9 мільйона кВт/год.
У звіті відзначається робота, яку проводять в лабораторії відновлення матеріалів Apple у Техасі. Зокрема, йдеться про вагомі результати у відновленні рідкісноземельних елементів, сталі та вольфраму із перероблених айфонів. Apple заявляє, що в одній метричній тонні компонентів, яку його робот Дейзі видаляє з iPhone, є стільки ж золота та міді, скільки у 150 метричних тоннах видобутої руди. Компанія також повідомила, що минулого року 39 000 метричних тонн електронних відходів уникли потрапляння на звалища.
Як повідомлялося, одним із останніх рішень корпорації Apple є припинення продажу iPhone разом із блоками живлення. Таким чином, оригінальні зарядні пристрої, починаючи з моделі iPhone 12, більше не входять в стандартну комплектацію.
Однак багато прихильників бренду негативно оцінили таке рішення. Бразилія, зокрема, оштрафувала компанію Apple на 2 млн дол. за те, що вона продавала iPhone 12 без зарядного пристрою.
По материалам:
Обозреватель
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас