Инвестиции в недвижимость: что может насторожить — мнение эксперта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Инвестиции в недвижимость: что может насторожить — мнение эксперта

Недвижимость
2194
Найбільша газета американського Піттсбурга опублікувала детальне розслідування незаконних оборудок Ігоря Коломойського у США.
Про це повідомляє Pittsburgh Post-Gazette.
На основі сотень раніше закритих судових документів, звітів федеральних розслідувальних органів, розмов зі співробітниками численних підприємств та інших даних журналісти видання розкрили масштабну мережу нерухомості та підприємств на території США, контрольованих Ігорем Коломойським й партнерами.
Зазначається, що між 2006 та 2016 роками Коломойський з партнерами володів 13 сталеливарними заводами у різних регіонах США, які були придбані за гроші, незаконно виведені із ПриватБанку. Також олігарху належали чотири офісні висотки у середмісті Клівленда та престижний готель на 484 кімнати.
За даними видання, на сталеливарних заводах Коломойського у США був дуже низький рівень дотримання техніки безпеки й регулярно траплялися інциденти, в яких отримували травми робітники. Значні порушення були зафіксовані й стосовно дотримання екологічних норм.
Через погане управління, значна частина заводів з часом була закрита, що призвело до втрати значної кількості робочих місць. У деяких випадках через порушення у процедурі податкових відрахувань, травмовані й звільнені працівники мали складнощі із отриманням належних їм виплат.
Pittsburgh Post-Gazette звертає увагу, що дії Коломойського розслідуються департаментом юстиції США та правоохоронними органами України.
Нагадаємо, 5 березня держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про санкції Сполучених Штатів щодо Коломойського. Бізнесмену, його дружині і дітям заборонено в’їзд у США.
Крім того, Офіс контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США запровадив санкції проти народних депутатів Деркача та Дубінського, а також Костянтина Кулика, Олександра Оніщенка та Андрія Теліженка.
12 березня Президент Володимир Зеленський заявив у відеозверненні, що Україна підтримує рішення США щодо санкцій проти колишніх власників ПриватБанку.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас