В «Дії» упростят получение пособия для некоторых категорий граждан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Дії» упростят получение пособия для некоторых категорий граждан

Личные финансы
198
Clubhouse провів новий раунд фінансування.
Про це соцмережа повідомила в пресрелізі на своєму сайті. Компанія не розкрила суму залучених коштів, проте джерело Reuters повідомило, що за підсумками раунду інвестори оцінили Clubhouse в $ 4 млрд.
Основним інвестором стала венчурна компанія Andreessen Horowitz. Крім того, в раунді брали участь такі великі інвестори, як фонд DST Global, американська інвестиційна компанія Tiger Global і венчурний інвестор і підприємець з Кремнієвої долини Елад Гіла. Clubhouse пише, що в компанію За весь час її існування інвестувало в сукупності 200 компаній, бізнес-ангелів і фондів, включаючи відомих людей.
За допомогою залучених коштів Clubhouse планує збільшити команду співробітників, розвивати діяльність за межами США, запустити нові функції для монетизації програми.
Про те, що соцмережа готує новий раунд залучення інвестицій, в результаті якого її можуть оцінити в $ 4 млрд, писав Bloomberg ще 6 квітня. Попередній раунд відбувся 24 січня 2021 року. Тоді компанія залучила $ 100 млн, а її оцінка склала $ 1 млрд.
Clubhouse — соціальна мережа, яку створили в 2020 році підприємці Рохан Сет і Пол Девісон. Спілкуватися в ній можна тільки в аудіоформаті. Користувачі збираються в «кімнатах» — аудіочатах, присвячених певним темам. Потрапити в додаток можна або через запрошення від користувача соцмережі, або дочекавшись своєї черги на реєстрацію. Наразі додаток розроблений тільки для смартфонів з операційною системою iOS.
Компанія не генерує прибуток. Бізнес-модель, завдяки якій вона планує заробляти в майбутньому, виключає монетизацію за рахунок реклами і продажу даних користувачів компаніям або брокерам. Clubhouse буде тестувати підписки, пряму оплату користувачам та інші варіанти монетизації, які дозволять творцям контенту заробляти на майданчику.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас