В НКЦБФР назвали инвестфирмы, которые могут предоставлять дополнительные услуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В НКЦБФР назвали инвестфирмы, которые могут предоставлять дополнительные услуги

Фондовый рынок
182
У четвер, 22 квітня, Київрада підтримала залучення кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку комунальним підприємством “Київтеплоенерго” на проведення масштабного оновлення системи централізованного теплопостачання.
Про це повідомили в пресслужбі Київради.
“Кредит в обсязі близько 140 млн євро буде взято під гарантію Київської міської ради у 2021 році для оновлення та реконструкції критичних об’єктів теплоенергетичної інфраструктури міста, покращення якості комунальних послуг для його мешканців”, – розповіли в пресслужбі.
Там також наголосили, що проєкт передбачає втілення комплексної диспетчерської системи теплопостачання, зменшення витрат на ремонт відповідного обладнання та уникнення ризиків його виходу з ладу, створення дистанційного збору інформації за спожиту теплову енергію, формування єдиної комплексної системи контролю та моніторингу теплоенергетичного комплексу міста, суттєва модернізація Київських ТЕЦ на базі сучасних технічних і технологічних рішень, що дасть змогу посилити економію споживання палива та мінімізувати шкідливі викиди у довкілля.
Реалізація цього проєкту надасть відчутний ефект уже в короткостроковій перспективі. Так, очікуються економія витрат на виробництво теплової енергії, що споживається мешканцями Києва, також має зменшитись аварійність тепломереж.
“Очікуваний рівень економії природного газу становитиме 8696,1 тис. куб. м на рік, викиди CO2 зменшаться на 198,6 тонни на рік, економія електроенергії дорівнюватиме 353,0 МВт/г. Сума щорічної економічної вигоди від впровадження інвестиційного проєкту становить 21,92 млн євро”, – резюмували в Київраді
Це Рішення підтримали 93 депутати.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Діло
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас