JPMorgan улучшил прогноз курса гривны — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan улучшил прогноз курса гривны

Валюта
966
Під час виставки Auto Shanghai 2021 компанія Huawei представила Seres SF5 — електрифікований кросовер, який буде продаватися в магазинах Huawei в Китаї.
Проте, гібрид не в повному обсязі розроблено Huawei, оскільки насправді це оновлена версія існуючого кросовера SF5.
Історія цієї моделі почалася ще в 2017 році, коли китайці Chongqing Sokon Industry Group відкрили електромобільні підрозділ SF Motors зі штаб-квартирою в Кремнієвій долині. Заступником голови правління, головним науковим співробітником і фахівцем з інновацій зробили інженера Мартіна Еберхарда, купивши його стартап InEVit. Еберхард — засновник Tesla Motors, який займав пост її гендиректора в 2003—2007 роках, а потім пішов через конфлікт з Маском.
Huawei заявляє, що допомогла автомобільній компанії Seres в розробці силового агрегату, який складається з 1,5-літрового бензинового двигуна і двох електродвигунів. Повідомляється, що загальна потужність системи становить близько 550 кінських сил, чого повинно вистачити для розгону від 0 до 100 кілометрів на годину всього за 4,7 секунди.
JPMorgan улучшил прогноз курса гривны
Що ще більш важливо, Huawei обіцяє, що підключуваний гібрид може проїхати до 180 км на чисто електричній енергії, хоча важливо відзначити, що це вимірюється досить своєрідним випробувальним циклом Китаю. При повністю зарядженому акумуляторі і повному паливному баку SF5 повинен забезпечувати дальність поїздки 1000 км в «режимі розширеного діапазону для мандрівників на далекі відстані».
Вплив Huawei, ймовірно, більш помітно в салоні, де є великий екран в стилі планшета для інформаційно-розважальної системи. Компанія заявляє, що приділила особливу увагу аудіосистемі кросовера, яка складається з 11 звукових блоків, щоб забезпечити «якість звуку оперної якості».
JPMorgan улучшил прогноз курса гривны
Ще одна цікава особливість SF5 — це функція зарядки, яка може живити інші автомобілі або зовнішні пристрої, такі як індукційні плити, стереосистеми та туристичне спорядження.
«Це захоплююча подія створює прецедент як для індустрії побутової електроніки, так і для індустрії транспортних засобів на новій енергії», — прокоментував Річард Ю, виконавчий директор Huawei.
«У майбутньому ми не тільки будемо пропонувати провідні інтелектуальні автомобільні рішення, щоб допомогти партнерам будувати краще розумні автомобілі, але також допоможемо їм продавати ці автомобілі через нашу роздрібну мережу по всьому Китаю», — додав він.
По материалам:
Інтерфакс-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас