Во второй половине ноября курс доллара изменится - прогноз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Во второй половине ноября курс доллара изменится - прогноз

Валюта
2997
На відміну від українського ринку нових легковиків, де частка кросоверів та позашляховиків у різні місяці може сягати 60-65%, на «вторинці» це значення трохи менше – 20-21%.
Про це свідчить аналітика порталу dom.ria.
Вже котрий місяць поспіль за кількістю перших реєстрацій та угод купівлі-продажу, визначених із відкритих даних ГСЦ МВС, лідерство тримає «американець» Nissan Rogue. І навіть якби порахувати кількість цих кросоверів без європейських аналогів X-Trail, все одно ця модель була би на першому місці. За даними аналітиків, ціни на такі авто, випущені після 2014-го, починаються з $12 500.
Во второй половине ноября курс доллара изменится - прогноз
Попри те, що у порівнянні з попереднім місяцем глобальних переміщень у списку не відбулося, про деякі моделі варто сказати кілька слів окремо, бо інтерес до них збільшився. Один із таких кросоверів – Nissan Qashqai, та його американський аналог Rogue Sport. Інтерес до цієї машини зріс настільки, що вона піднялася на 7 позицій у списку. Не виключено, що завдяки ціні, яка у сегменті SUV одна з найдоступніших: «Кашкая» з роком випуску після 2008-го зараз можна купити за ціною від $8000.

Кредитні карти для водіїв 🚗

Окрім цих автівок дещо активніше у березні купували Audi Q5 (+5 позицій, ціни – від $13 500), та Lexus RX: «японець» теж піднявся на 5 рядків, оскільки перші випуски авто можна придбати за суму від $8000. Ще одна модель, яку обирали частіше, ніж у попередні місяці – Jeep Compass, котрий насамперед цікавий тим, що він справді «Джип», має непоганий вигляд зовні (якщо розглядати версії від 2011 модельного року), а стартові ціни на варіанти на ходу та з усуненими наслідками американських ДТП починаються з $9500.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
УНІАН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас