Украинцы за последний месяц увеличили покупку долларов в банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Украинцы за последний месяц увеличили покупку долларов в банках

Личные финансы
372
Кабінет Міністрів України постановою від 21 квітня 2021 р. № 395 вніс зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.
Йдеться про перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів та/або їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери.
Тепер цей перелік поповнив оформлений в установленому порядку акт про придбання майна на аукціоні з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність).

Довідка Finance.ua:

  • Нові правила розмитнення авто зі США: Держмитслужба надіслала 1 квітня 2021 року своїм підрозділам лист «Щодо витрат на транспортування». Він регулює визначення митної вартості транспортних засобів, які ввозяться в Україну зі США.
  • Ціни на вживані авто з Європи зросли. В Україні вартість вживаних автомобілів з Європи за останні кілька місяців зросла в середньому на 500−700 євро.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас