Как заработать на инвестировании в новостройку, и какие документы требовать от застройщика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Как заработать на инвестировании в новостройку, и какие документы требовать от застройщика

Недвижимость
818
До кінця квітня і початку травневих свят залишається дуже мало часу — лише три робочі дні. Компанії, починаючи від сьогоднішнього дня, вже повністю зосередяться на закритті своїх господарських операцій на звітну дату. Це позначиться на поведінці валютного ринку сьогодні і в четвер, а в п’ятницю бізнес буде закривати тільки «хвости» і виходити на звітний баланс. Тому активність на торгах в ці два дні різко зросте, і, за нашими прогнозами, обсяги операцій на міжбанку 28 квітня будуть перебувати в межах до $ 140−165 млн при здійсненні до 430 — 570 угод.
Додасть певної інтриги щодо курсу і поведінка нерезидентів за результатами вчорашнього аукціону Мінфіну України щодо розміщення ОВДП. Прибутковість за гривневими паперами Мінфін підняв, і з урахуванням ще й розміщень в доларах і євро загальна сума проданих облігацій склала більше ніж 10,36 млрд в еквіваленті. Частину гривневих паперів купили нерезиденти, але основну все ж таки держбанки і великі місцеві гравці. Від того, як найближчими днями поводитимуться іноземці на вторинному ринку ОВДП і куди інвестори направлять ресурси від сьогоднішніх погашень їм облігацій на 11,6 млрд гривень і відсотків ще за 6 випусками — дуже залежить курсоутворення на міжбанку як мінімум до кінця першої святкової декади травня.
Проти гривні продовжить грати і фактор виплати відшкодувань ПДВ експортерам. До кінця місяця вже залишається всього кілька днів, і основні суми виплат ось-ось надійдуть на рахунки великих зернотрейдерів і металургів. Це, з одного боку, скоротить їх бажання продавати всю валютну виручку, а з іншого — збільшить ліквідність в банківській системі і дасть ресурс спекулянтам на спроби «розгойдування» котирувань протягом дня.
Як і всі останні дні, протистояння інтересів великих покупців і продавців лише посилиться, а вихід будь-якого великого з гравців з купівлею/продажем сум від $ 20−35 млн здатний повністю змінити розклад на міжбанку і курсовий тренд. За нашими даними, на ринку зараз є кілька великих потенційних покупців валюти. Вони просто вичікують «дна» за курсом і при найменшому розвороті ринку в бік зростання котирувань вийдуть на торги з купівлею, що в свою чергу знову почне тиснути на ринок.
Котирування міжбанку, за розрахунками, в середу будуть в межах: долар — коридор 27,65 — 27,90 грн, євро — коридор 33,30 — 33,70 грн.
Курс долара на міжбанку — графік:
Середні курси валют на міжбанку після відкриття ринку:
Долар США — 27,78 / 27,80
Євро — 33,54 / 33,54
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на YouTube-каналі Finance.ua
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас