ДТЭК в октябре увеличил поставки угля на ТЭС на 17%, — Минэнерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДТЭК в октябре увеличил поставки угля на ТЭС на 17%, — Минэнерго

Энергетика
205
Apple випустила оновлення 14.5 для iOS. Якщо раніше «обійти» розблокування через Face ID можна було тільки за допомогою пароля, то тепер користувачам можуть допомогти Apple Watch.
В налаштуваннях в розділі «Face ID і код-пароль» з’явився пункт «Розблокувати за допомогою Apple Watch».
Щоб розблокувати смартфон у такий спосіб, годинник має знаходитися на зап’ясті користувача в розблокованому вигляді і в безпосередній близькості до iPhone.
Щоб активувати функцію, потрібно зайти в розділ Налаштування — Face ID і код-пароль. Далі потрібно опуститися до поля Розблокування з Apple Watch і включити функцію напроти імені вашого годинника. Варто зазначити, що на Apple Watch має бути активована функція розпізнавання зап’ястя, а також вони мають бути захищені паролем.
Щоб розблокувати iPhone, вам потрібно переконатися, що годинник на зап’ястку і увімкнений. Далі необхідно просто вивести смартфон з режиму сну — підняти його або торкнутися екрана.
Після включення годинник завібрує, щоб повідомити користувача про те, що телефон розблоковано. Також на годиннику з’являється поле «Заблокувати смартфон», тобто користувач відразу зможе вимкнути його, якщо телефон взяв не він.
Також в оновленні була додана підтримка нових ігрових контролерів Xbox і PlayStation.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас