Стартовала акция «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартовала акция «Ювілей святкуємо – 30 тисяч на депозит даруємо»

Кредит&Депозит
64
Біотехнологічна компанія Vaccitech Limited, яка створила вакцину проти коронавірусу AstraZeneca, планує почати продавати свої активи на біржі в США.
Компанія розраховує на оцінку в 613 мільйонів доларів. Vaccitech буде торгуватися під тікером VACC. Лістинг активів проведуть на біржі NASDAQ.
Vaccitech готова запропонувати потенційним інвесторам 6,5 мільйона своїх акцій. Вартість одного активу компанії буде коливатися в межах 18 доларів. Залучені кошти компанія має намір витратити на розробку вакцин проти низки хвороб: папіломи людини, раку простати, вірусу гепатиту В.
Компанія частково належить двом вченим, які керували процесом створення вакцини проти COVID-19. Це Адріан Хілл і Сара Гілберт. Вченим належить приблизно по 5,2% акцій Vaccitech.
Варто додати, що в березні Vaccitech залучила 168 мільйона в інвестиційному раунді, який проходив за підтримки M&G Investment Management, Tencent, Gilead Sciences Inc., Конституційного резервного фонду Монако, Future Planet Capital і Oxford Sciences Innovation. Мільйонні капіталовкладення також будуть витрачені на створення вакцин проти вищеперелічених хвороб.
По материалам:
ПУМБ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас