Креди Агриколь провел третью онлайн-встречу с премиум-клиентами банка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креди Агриколь провел третью онлайн-встречу с премиум-клиентами банка

Личные финансы
20
В рамках проекту Premium Talks від Креді Агріколь відбулася чергова онлайн-зустріч з преміум-клієнтами банку, яка зібрала близько 50 учасників. Цього разу обговорювали тему зміни податкового резидентства у світлі запровадження контрольованих іноземних компаній: шляхи, переваги та можливості, а також вимоги різних країн щодо отримання громадянства або посвідки на проживання.
«Щоб завжди відповідати рівню наших клієнтів, преміум-банкінг від Креді Агріколь змінив позиціонування та зараз має назву «Grand Prix». З французької це означає «Великий приз» у спортивних змаганнях, арт- та кінофестивалях. До цієї ідеї нас підштовхнули наші клієнти: вони здобувають яскраві перемоги, опановують нові напрями бізнесу та прагнуть досконалості у всьому. Ми, в свою чергу, розвиваємо сервіс та створюємо для них додаткову цінність. Однією із таких цінностей і стали наші зустрічі Premium Talks, де експерти ринку діляться корисною інформацією та відповідають на питання наших клієнтів», ─ розповідає Єлизавета Тимошенко, директорка департаменту розвиту преміум-банкінгу Креді Агріколь Банку.
Про всі можливості зміни податкового резидентства розповіли представники Henley & Partners ─ однієї із провідних компаній на ринку, що займається плануванням місця проживання та надає послуги релокації.
Команда Креді Агріколь вже готує нові теми для наступних онлайн-зустрічей в рамках Premium Talks. Залишайтеся з нами, буде цікаво!
По материалам:
Креді Агріколь Банк
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас