Xiaomi збирається випустити позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi збирається випустити позашляховик

Технології&Авто
1055
Xiaomi збирається випустити позашляховик
Xiaomi збирається випустити позашляховик
Xiaomi збільшила цільовий орієнтир з продажу фірмового електрокара Xiaomi SU7 до 120 тис. одиниць на рік (+20 тис., як порівняти з озвученими раніше планами) і офіційно підтвердила ведення робіт зі створення нового е-позашляховика.
Незважаючи на активізацію зусиль з розробки згаданої вище новинки, китайський техногігант не має наміру зменшувати зусиль по просуванню і збірці електромобіля Xiaomi SU7, який відмінно себе зарекомендував, повідомляє Gizmochina.
За даними інформагентства, новий е-позашляховик буде більшим за модель SU7 і дебютує в 2025 році. З візуальної точки зору обидва е-мобілі будуть схожі.
Успіх SU7 на рідному для розробника китайському ринку є стимулом для розширення асортименту та географії продажів електрокарів. Найближча мета корпорації - експорт е-мобілів до Європи.
Першою країною ЄС для поставок SU7 стане Іспанія. Xiaomi обіцяє запропонувати публіці високотехнологічний автомобіль за доступною ціною і забезпечити гарантійне та післягарантійне обслуговування електрокарів свого виробництва на всіх зовнішніх ринках, наголошується в публікації.
За матеріалами:
prostomob
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас