Власники картки «Вигода» від Sense Bank збільшили витрати у мережі ТЦ «Епіцентр» на понад 44% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Власники картки «Вигода» від Sense Bank збільшили витрати у мережі ТЦ «Епіцентр» на понад 44%

Особисті фінанси
90
Власники картки «Вигода» від Sense Bank збільшили витрати у мережі ТЦ «Епіцентр» на понад 44%
Sense Bank заявив про успіх акції «Кешбек на все +5%» за карткою «Вигода», яка стартувала на початку квітня. За місяць власники картки витратили у мережі ТЦ «Епіцентр» на понад 44% більше, ніж за попередній період, та отримали рекордний кешбек.
Також зросла сума всіх транзакцій за карткою «Вигода» та склала близько 103 млн грн.
У квітні за покупки не лише в мережі «Епіцентр», але й в інших магазинах, маркетплейсах, АЗС, кафе й ресторанах власники картки «Вигода» заробили понад 1,5 млн гривень кешбеку. З них майже 700 тис грн буде нараховано за цей період у рамках весняної акції «Кешбек на все +5%» від Sense Bank.
Усі накопичені бонуси клієнти можуть вивести реальними грошима на картку «Вигода» як повернення покупок, здійснених у ТЦ «Епіцентр».
Враховуючи популярність акційної пропозиції «Кешбек на все +5%», Sense Bank продовжив її до кінця травня. Ще +1% кешбеку власники картки «Вигода» заробляють у Sense SuperApp за придбані товари та послуги у рамках стандартної програми лояльності від Sense Bank.
Нагадаємо, раніше стало відомо про результати першого місяця роботи кредитно-дебетової картки «АТБ» від Sense Bank, яку щодня відкривають близько 500 українців.
За матеріалами:
Сенс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас