В нашому портфелі — перший кейс фінансування під 100% страхування ЕКА від воєнних та політичних ризиків! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

В нашому портфелі — перший кейс фінансування під 100% страхування ЕКА від воєнних та політичних ризиків!

Кредит&Депозит
28
В нашому портфелі — перший кейс фінансування під 100% страхування ЕКА від воєнних та політичних ризиків!
Невідновлювальну кредитну лінію по програмі «Доступні кредити 5−7-9%» зі 100% страховкою ЕКА (Експортно-імпортного агентства) у розмірі 9 000 000 грн отримав наш клієнт — компанія Флексорес.
Флексорес є виробником високоякісної продукції для флексографічного і ротогравюрного видів друку, лідером з продажу друкарських фарб в Україні. І це вже друга угода МТБ Банку з цією компанією — наприкінці 2023 року наш банк разом з Флексорес були першопрохідцями, уклавши угоду з фінансування в рамках Програми підтримки малого та середнього бізнесу «Доступний факторинг».
«Нове фінансування піде на придбання сучасного обладнання, зокрема — газопоршневої електростанції (міні-ТЕЦ), — зазначає бенефіціарний власник Флексорес Генадій Жданов. — Електроенергія та тепло, що буде надавати ця станція, буде використане для дотримання безперервних технологічних процесів. Таким чином, виробництво буде здійснюватися ритмічно, ми зможемо не тільки утримувати свою долю на ринках України та світу, а й збільшувати її. А завдяки співпраці з МТБ Банку ми в черговий раз отримуємо можливість скористатися новими фінансовими інструментами для підтримки та розвитку нашого бізнесу».
«Державна підтримка українського бізнесу під час воєнного стану отримує вдалий відгук фінансової системи України. Разом ми створюємо підґрунтя не суто для виживання, а й для розвитку, дивимося вперед, — підкреслює голова правління МТБ Банку Юрій Кралов. — В умовах невизначеної ситуації з енергозабезпеченням внаслідок російської агресії, дуже важливо забезпечити український бізнес диверсифікованими джерелами енергоресурсів та енергоефективним обладнанням. І ми в цьому готові всіляко допомагати»
За матеріалами:
МТБ Банк (Марфін Банк)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас