В АТ «Укроборонпром» призначено нового гендиректора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В АТ «Укроборонпром» призначено нового гендиректора

Фондовий ринок
106
Призначено нового гендиректора «Укроборонпрому».
Наглядова рада Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» призначила на посаду генерального директора Олега Гуляка.
Як повідомила прес-служба товариства, цьому передували пошук та оцінка кандидатів, які проводило українське представництво Odgers Berndtson — міжнародної компанії, що спеціалізується на доборі керівників вищої ланки.
Зазначається, що на посаду керівника «Укроборонпрому» претендувало понад 20 осіб, з яких до шорт-листа потрапили три кандидати. З ними наглядова рада провела фінальну співбесіду та визначилася з кандидатурою. До співбесід з претендентами з шорт-листа були залучені представники посольств США, Великої Британії та ФРН.
Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін зазначив, що Олег Гуляк добре знає нагальні потреби війська та є досвідченим керівником. Голова наглядової ради «Укроборонпрому» Давід Ломджарія наголосив, що важливим є те, що найбільшу державну оборонну компанію очолила людина, яка має досвід роботи в Міністерстві оборони України та керівника напрямку логістики ЗСУ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас