Укрексімбанк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії та реінтеграції ветеранів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Укрексімбанк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії та реінтеграції ветеранів

Особисті фінанси
113
Укрексімбанк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії та реінтеграції ветеранів, укладання якої ініціювали Національний банк України та Європейський банк реконструкції та розвитку в межах спільного Меморандуму про взаєморозуміння.
Стандарти, викладені в Хартії, покликані зробити банки більш доступними для сотень тисяч ветеранів — як клієнтів, так і працівників.
«Реінтеграція ветеранів — це не про повернення військових з фронту. Це про наші завдання як суспільства, реорганізувати всі сфери суспільного життя, зробивши їх інклюзивними. Радію, що розпочався полілог усіх стейкхолдерів: від освітян та лікарів до надавачів послуг і власників бізнесів.
Я певний, що ветерани, які повертаються до цивільного життя, очікують інклюзивності, зокрема і від фінансових установ. І наше завдання, як державного Банку, повною мірою відповідати цим очікуванням.
Розраховуємо, що після приєднання до Хартії перебування ветеранів в Укрексімбанку — і у якості співробітників, і у якості клієнтів — стане ще комфортнішим", — заявив Голова правління Укрексімбанку Сергій Єрмаков.
Заходи підтримки для ветеранів:
Зробити фінансові послуги більш доступними та інклюзивними для ветеранів, щоб вони мали доступ і використовували їх на рівноправних засадах; Усунути перешкоди, які можуть заважати ветеранам повернутися до роботи, запровадивши інклюзивну кадрову політику та практику у фінансовому секторі; Забезпечити безпечні, тобто без тригерів і ризиків, місця для ветеранів, які страждають від посттравматичного стресового розладу; Покращити доступність для підтримки клієнтів і співробітників-ветеранів шляхом використання модифікованого обладнання чи пристроїв або фізичних модифікацій робочого місця та приміщень; Підтримувати клієнтів, які можуть наймати або обслуговувати ветеранів, у тому, щоб вони стали більш інклюзивним і доступним місцем ведення бізнесу.
Для довідки
Меморандум між НБУ та ЄБРР передбачає співпрацю установ задля забезпечення згуртованості фінансового сектора в питаннях впровадження стандартів інклюзивної діяльності та послуг, підтримки та ресоціалізації ветеранів війни в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас