Таскомбанк підтримує українське виробництво молочної продукції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Таскомбанк підтримує українське виробництво молочної продукції

96
Таскомбанк підтримує українське виробництво молочної продукції
Українське молочне виробництво має значний потенціал для розвитку та відтворення внутрішнього ринку якісної та конкурентоспроможної продукції. Таскомбанк є активним учасником цього процесу, надаючи підтримку виробникам молочної продукції в Україні.
Нині Таскомбанк виступає надійним та ефективним фінансовим партнером торгової марки Pastoral у складі: виробника ТОВ «Миколаївмолпром» та Торгового Дому «ДМСЗ», який реалізує молочну продукцію цієї марки. Банк надає компаніям розрахунково-касове обслуговування, послуги факторингу та овердрафту. Це дозволяє їм активно працювати та розвиватися.
«Таскомбанк пишається своєю роллю у сприянні розвитку українського молочного виробництва. Ми віримо, що зміцнення цієї галузі сприятиме стабільності економіки країни та підвищенню рівня життя українців, а також допоможе забезпечити національну безпеку в харчовій сфері», — розповів Олексій Альбещенко, Директор Миколаївського відділення № 19.
«Наше партнерство з Таскомбанком почалось у вересні 2023 року. Банк вчасно та якісно надає послуги, має індивідуальний підхід. Ми впевнені у подальшому успіху цього партнерства», — прокоментувала співпрацю Світлана Торопова, фінансовий директор ТОВ «Миколаївмолпром».
Довідка: ТОВ «Миколаївмолпром» було утворено у 2000 році. Через 5 років підприємство розпочало випуск продукції під своєю торговою маркою Pastoral на виробничому комплексі Доманівський сирзавод. Продукція ТОВ «Миколаївмолпром» — це перш за все якість, за яку відповідає виробник. Підприємство випускає низку молочних і кисломолочних продуктів, таких як: молоко пастеризоване, кефір, ряжанка, йогурт, сметана, сир кисломолочний, бринза, сир твердий, сир плавлений, вершкове масло і широкий асортимент вершкових спредів. Увесь виробничий цикл супроводжується ветеринарним і санітарним контролем та кінцевою сертифікацією як власною лабораторією, так і відповідними державними лабораторіями.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас