Супермаркети змінюють роботу з продуктами, які зберігаються в холодильниках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супермаркети змінюють роботу з продуктами, які зберігаються в холодильниках

3136
Супермаркети змінюють роботу з продуктами, які зберігаються в холодильниках
Супермаркети змінюють роботу з продуктами, які зберігаються в холодильниках
В умовах стабілізаційних й екстрених відключень електроенергії українські мережі продуктового ритейлу змінюють систему роботи з продуктами, які потребують холодильного обладнання.
Про це свідчить опитування ритейлерів, яке провело агентство «Інтерфакс-Україна».
В Auchan повідомили, що логістику доставки продуктів оптимізовано для скорочення часу постачання в пункти продажів, також зменшено асортимент продуктів із коротким терміном споживання.
«Таким чином ми дотримуємося стандарту забезпечення виключно свіжими продуктами харчування для клієнтів мережі», — розповіли в Auchan.
У Varus частково зменшили поставки фреш- і ультрафреш-категорій.
«Щодо збільшення частоти доставок різкого стрибка поки що не відстежуємо, поки що у нас органічне зростання», — повідомила заступник директора з операційної діяльності Varus Світлана Карпенко
Оптимізували асортимент і в NOVUS.
«Ми збільшуємо частоту поставок, щоб доставляти продукцію частіше і в меншій кількості. Також регулярно перевіряємо товар на відповідність органолептичних показників стандартам якості й скорочуємо строки реалізації продукції, навіть упакованої у вакуум або газомодифікованому середовищі», — сказала PR-менеджер NOVUS Христина Івченко.
У «КОЛО» повідомили, що для економії електроенергії та безпеки споживання вдалися до скорочення кількості певних категорій — молочних товарів, морозива та готової їжі.
«У разі зміни ситуації ми готові до ухвалення швидких рішень, можемо оперативно коригувати поставки товарів і логістичні процеси. Наприклад, „КОЛО“ часто представлені в нових житлових комплексах, де викликом стала відсутність водопостачання внаслідок відключення світла. Нашою відповіддю на цю локальну проблему стало збільшення запасів води і в магазинах, і на розподільчих центрах», — повідомили в компанії.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції. Тут ви можете взяти кредит онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Кредит онлайн на карту💰

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас