США запровадили санкції проти танкерів, які возили російську нафту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США запровадили санкції проти танкерів, які возили російську нафту

3227
США запровадили нові санкції проти російських компаній і ліберійських танкерів, які перевозили нафту з росії. Про це повідомляє Міністерство фінансів США.
Так, під санкції потрапили компанії «АБС Електротехніка», «Ессет Автоматизація», «Ессет електро», «Домініон Нікольський», «Домініон Тверська-Ярославська», «Всеросійський науково-дослідний, проектно-конструкторський і технологічний інститут релебудування з дослідним виробництвом», «АБС ЗЕіМ Автоматизація», «Мосен Ессет менеджмент», «ВНДІР Гідроелектроавтоматика», «ВНДІР Промелектро» і «ВНДІР-Трансбуд».
Активи цих організацій в США будуть заморожені, а американським громадянам і компаніям забороняється вести з ними бізнес.
Також під американські санкції потрапили нафтові танкери Kazan, Ligovsky Prospect і NS Century, які ходять під прапором Ліберії. Компанії-власники цих танкерів також опинилися в списку санкцій.
З початку повномасштабної війни росія заробила на експорті газу, нафти і вугілля близько 550 мільярдів євро. Головним спонсором війни виявився Європейський союз в цілому. Якщо ж рахувати тільки окремі країни, то головним покупцем російських енергоресурсів є Китай.
Також ми розповідали, що ЄС планує посилити нафтові санкції проти росії. Це має статися з ухваленням 12-го санкційного пакету, який зараз проходить процедури внутрішнього узгодження в Європейському Союзі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас