Персональний ліміт від CreditKasa: отримуйте додаткові гроші до позики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Персональний ліміт від CreditKasa: отримуйте додаткові гроші до позики

Особисті фінанси
347
Компанія CreditKasa розширила можливості та додала гнучкості кредитуванню, відтепер клієнти, які мають активний договір, можуть у будь-який момент отримати додаткові кошти до наданої позики.
«Ми пропонуємо просте рішення в ситуації, коли клієнт розуміє, що поточної суми кредиту трохи не вистачає, оскільки змінилася ситуація чи обставини, — пояснює директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. —Щоб скористатися новою опцією і отримати додаткові кошти, потрібно зайти в особистий кабінет та обрати необхідну суму з доступного для клієнта ліміту. І вона моментально надходить на рахунок».
Послуга доступна кожному клієнту, який не має заборгованості за поточним кредитом, скористатися нею можна впродовж всього строку дії договору. Доступний для добору ліміт коштів визначається персонально для кожного клієнта та оновлюється щодня, інформація відображається в особистому кабінеті. Добрати можна будь-яку суму в рамках особистого ліміту. Послуга добору збільшує розмір позики, однак, строк кредитування, рекомендовані терміни повернення не змінюються.
«Сума, яку клієнт добирає, просто додається до його поточного кредиту, а інші умови договору, як то строк, відсоткова ставка, залишаються незмінними. — коментує директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов. — Ми впровадили опцію добору коштів, орієнтуючись на потреби своїх клієнтів. Кредит беруть, щоб врегулювати нагальні фінансові питання, якщо наданої суми не вистачило, це створює певні труднощі, людина знову витрачає час та зусилля, аби знайти необхідні кошти. Тепер це можна вирішити у два кліки — перейти до особистого кабінету клієнта на сайті CreditKasa та натиснути кнопку „Взяти ще гроші“, зазначивши необхідну суму».
Запит на додаткові кошти в рамках особистого ліміту автоматично схвалюється з боку компанії, тому процес зарахування грошей займає лічені хвилини: клієнт обирає суму — це може бути увесь доступний ліміт, або лише частина — підписує одноразовим паролем Додаткову Угоду і моментально отримує гроші на рахунок.
Як стати клієнтом та отримати позику від CreditKasa читайте на сайті компанії: https://creditkasa.ua/
За матеріалами:
CreditKasa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас