Оновлюємо тарифи за картками Unex help card — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Оновлюємо тарифи за картками Unex help card

Фінтех і Картки
3153
22 травня 2024 року наберуть чинності оновлені тарифи за картками, що обслуговуються в рамках ТП «Unex help card». Зокрема буде змінено вартість безготівкових переказів, операцій із зняття готівкових коштів та низку інших тарифів. З новою редакцією тарифів ти можеш ознайомитися за посиланням.
Нагадаємо, що в березні 2022 року стартував благодійний проєкт, в рамках якого українські мами та їхні діти могли отримати регулярну фінансову допомогу від світової криптоспільноти. Гроші зараховувалися на спеціальну віртуальну картку, яка відкривалася онлайн за спрощеною процедурою та обслуговувалася за окремим тарифним планом «Unex help card».
Зважаючи на той факт, що вся фінансова допомога, що планувалася, вже виплачена, додаткових зарахувань в рамках благодійного проєкту не планується, а умови отримання картки та допомоги на неї під час оформлення передбачали закриття рахунку після того, як уся надіслана допомога буде витрачена, 8 січня 2024 року було запроваджене обмеження на поповнення таких карток.
А активним клієнтам, що продовжують використовувати картки Unex help card, запропоновано оформити повністю онлайн Unex Smart — картку з відсотками на залишок власних коштів, кешбеком 1% на всі розрахункові операції та поповненням без комісії.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас