Nvidia втратила 100 мільярдів доларів вартості: причини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nvidia втратила 100 мільярдів доларів вартості: причини

438
Nvidia втратила 100 мільярдів доларів вартості: причини
Nvidia втратила 100 мільярдів доларів вартості: причини
Виробник чіпів з Кремнієвої долини не зміг запевнити інвесторів у подальшому зростанні, адже присутні проблеми з виробництвом, як наслідок акції впали.
Про це повідомляє The Financial Times.
Акції Nvidia впали на 4% в четвер, оскільки останній звіт про прибутки виробника чіпів не виправдав високих очікувань ринку. Це призвело до зниження ринкової вартості компанії з Кремнієвої долини, яка злетіла на тлі буму витрат на штучний інтелект, приблизно на 100 млрд дол.
Це відбулося попри те, що дохід компанії за останній квартал збільшився більш ніж удвічі.
До полудня вчора акції Nvidia дещо відновили свої позиції, але все ще торгувалися приблизно на 3% нижче, ніж напередодні. З початку 2024 року акції все ще зросли приблизно на 150%.
У своїх останніх результатах, опублікованих в середу, виробник мікросхем повідомив, що очікує, що його виторг в третьому кварталі складе 32,5 млрд дол, плюс-мінус 2%, що трохи випереджає консенсус-очікування аналітиків.

Читайте також: Шлях до фінансової незалежності: як можна заробляти на фондовому ринку 📈

У середу Nvidia намагалася запевнити інвесторів, що вона отримає кілька мільярдів доларів доходу в цьому фінансовому році від наступного покоління своїх потужних чіпів зі штучним інтелектом, попри проблеми з виробництвом.
Хочете аби гроші працювали на вас? Розмістіть депозит і за допомогою нашої програми «Бонус до депозиту» отримайте підвищену процентну ставку. Ми домовилися з іншими банками, щоб вони платили вам більше. Детальніше тут:

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас