Нові партнери програми Мед: солодко вітаємо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Нові партнери програми Мед: солодко вітаємо

Кредит&Депозит
53

З гордістю представляємо нових друзів картки безвідсоткової розстрочки Мед, які доєдналися до програми у квітні. Серед них — м’які, зручні та комфортні українські бренди, що точно вартують твоєї уваги.

F.ua — той самий інтернет-магазин. Один з найбільших онлайн-гіпермаркетів України, в якому знайдеш все, що тобі потрібно: від побутової техніки та електроніки до продуктів харчування та домашнього приладдя. Купуй карткою розстрочки Мед на сайті F.ua, та сплачуй впродовж наступних трьох місяців без переплат.
Avecs — перший технологічний український бренд одягу з 14-річною історією. Avecs спеціалізується як на спортивному, так і на повсякденному одязі для неї та нього, який поєднує сучасний дизайн, інноваційні технології та високоякісні матеріали. З карткою Мед ти можеш купувати будь-що в інтернет-магазині, а сплачувати за покупки впродовж наступних двох місяців.
SO&BE Furniture виробляє меблі преміум-класу в Україні. Девіз компанії - «Меблі, як собі» — якнайкраще розповідає про дивани та ліжка, які створює бренд. З карткою розстрочки Мед замовити їх можна на сайті компанії або в столичному шоурумі на вулиці Успішній, 18. А сплачувати за м’який та стильний комфорт протягом наступних двох місяців.
Солодкий бренд «Мармеладний кіт» добре відомий багатьом українцям своїм мармеладом преміум-класу та купою інших смаколиків, які можна придбати карткою Мед у трьох крамницях Львова та чотирьох київських локаціях. Шукай найближчу на мапі у застосунку Мед, смакуй солодку радість зараз, а сплачуй наступного місяця.
В мережі магазинів Terra Incognita знайдеш все що потрібно для туризму, спорту та активного відпочинку. Бери картку Мед та рушай до найближчого магазину у Києві, Дніпрі, Львові чи Одесі. Або купуй на сайті магазину. За покупки сплачуватимеш без відсотків та комісій протягом наступних 4 місяців.
В стоматологічній клініці Identico на Солом’янській, 20 В у Києві отримаєш повний перелік послуг для здоров’я зубів: від терапевтичних та гігієнічних, до хірургічних, ортопедичних й ортодонтичних. А з карткою Мед тобі не треба чекати: лікуйся просто зараз, а сплачуй потім рівними частинами впродовж трьох місяців.
Швейцарська компанія Share представляє на світовому та українському ринку натуральні ферментовані продукти, які є унікальними за своїм складом та користю впливу на організм. Придбати ферментовані абрикоси та помело можна в інтернет-магазині компанії. Розраховуйся карткою мед та сплачуй наступного місяця.
Нагадаємо, що карткою Мед ти можеш купувати будь-які товари та послуги у тисячах магазинів партнерів по Україні, а сплачувати за них без відсотків, авансів, комісій та переплат рівним частинами аж до 12 місяців. Реальна річна відсоткова ставка за карткою Мед 0,001%.
Детальніше про картку Мед та мережу партнерів програми безвідсоткової розстрочки дізнавайся тут . А ще краще, як не маєш картки з лімітом розстрочки до 100 000 грн, оформлюй її просто зараз онлайн за 10 хвилин:
  • Переходь за посиланням та встановлюй безкоштовний додаток Мед на свій смартфон;
  • Заповни невеличку анкету та отримай персональну пропозицію ліміту розстрочки;
  • Підпиши електронні договори та отримай дані картки Мед на свій смартфон;
  • Додай їх до гаманця Google Pay або Apple Pay.
Є Мед — є розстрочка!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас