Німецький стартап розробив батарею, що може безперервно працювати 48 років (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький стартап розробив батарею, що може безперервно працювати 48 років (фото)

Технології&Авто
2792
Німецький стартап розробив батарею, що може безперервно працювати 48 років (фото)
Німецький стартап розробив батарею, що може безперервно працювати 48 років (фото)
Німецька компанія Energiekonzepte Deutschland (EKD) представила нову домашню акумуляторну систему Ampere. StoragePro (ASP), яка встановлює нові стандарти у зберіганні енергії.
Система здатна витримувати до 12 000 циклів зарядки, що дозволяє їй працювати до 48 років — це вдвічі довше, ніж середній показник у галузі.
Таку довговічність забезпечує інтегрована система безпеки, яка безперервно контролює енергетичну мережу і завчасно відключає систему при виявленні відхилень.
Про це пише Interesting Engineering.
ASP відрізняється не лише довговічністю, а й високою продуктивністю. Вона здатна заряджатися та розряджатися в чотири рази швидше, ніж традиційні системи, із піковою потужністю розрядки 20 кВт.
Система також оснащена трифазним інвертором потужністю 12 кВт та інтелектуальною технологією управління затіненням, що підвищує ефективність зберігання енергії на 20%.
Ampere. StoragePro доступна в шести версіях із місткістю від 6,6 кВтгод до 23,1 кВтгод, що робить її універсальним рішенням для будь-яких домогосподарств. Вона дозволяє ефективно зберігати сонячну енергію навіть у похмурі дні та використовувати її вночі.
Ця система може стати важливим елементом для забезпечення енергоефективності та автономності будинків, особливо в умовах зростання популярності відновлюваних джерел енергії.
Тут ви можете взяти кредит онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Кредит онлайн на картку

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас